Душко

  во

  Во Подгорица синоќа е одржан шестиот по ред граѓански протест „97.000: Спротивстави се“, на кој учествуваа повеќе илјади граѓани со барање за оставка на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Подгорица синоќа е одржан шестиот по ред граѓански протест „97.000: Спротивстави се“, на кој учествуваа повеќе илјади граѓани со барање за оставка на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Подгорица синоќа е одржан шестиот по ред граѓански протест „97.000: Спротивстави се“, на кој учествуваа повеќе илјади граѓани со барање за оставка на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Подгорица синоќа е одржан шестиот по ред граѓански протест „97.000: Спротивстави се“, на кој учествуваа повеќе илјади граѓани со барање за оставка на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Семејствата на петмината вработени во МВР, Душко Лазаров, Горан Ѓошевски-Леви, Митко Пешов, Оливер Поповски и Абдулфета Алими, кои беа осудени во случајот „27 ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Си доаѓам дома. Во последно време често сум Македонија. Имам пријатели уште од она време. Од младоста. Луѓе со коишто се дружев до 1963 година кога по ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Жителите на Скопје пијат чиста и здрава вода и не треба да се грижат дали ќе ја има доволно, со кој квалитет и во кое време на денот. Вода има доволно. Ова ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Водата во Скопје е најчиста, константна и е по потекло од еден хидрогеолошки феномен кој е единствен во Европа, рекоа денес директорот на ЈП „Водовод и ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Ако сте родени во Скопје и пиете скопска вода, вие сте огромен процент од таа вода. Вашето ДНК ја препознава вашата вода, како вода за пиење. Затоа водата се ...
  сите 27 | | | веќе видена