Дури

  во

  Како и многу пати порано, арогантната хрватска јавност дури и не се осврна на неодамнешниот настан што го потресе она што го нарекуваме „регион“. Се разбира, ...
  сите 1129 | | | веќе видена

  Предвремените парламентарни избори кај нас, грчките медиуми, директно ги поврзуваат со иднината на Договорот од Преспа и пренесуваат „загриженост на Атина, за ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Василис Палаикостас е добро познат на грчката и европската полиција особено по неговите спектакуларни бегства од добро чуваните затвори – двапати успеал да им ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јутарњи лист – Загреб Како и многу пати порано, арогантната хрватска јавност дури и не се осврна на неодамнешниот настан што го потресе она што го нарекуваме ...
  сите 1129 | | | веќе видена

  Присуството на пет лидери од албанскиот блок на лидерската средба кај Претседателот Стево Пендаровски ја покажа сликата колкава е поделеноста кај партиите на ...
  сите 380 | | | веќе видена

  Предвремените парламентарни избори кај нас, грчките медиуми, директно ги поврзуваат со иднината на Договорот од Преспа и пренесуваат „загриженост на Атина, за ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Утрински вести во фокусот на Фактор ова утро... * КАКВИ ИЗБОРИ НЕ ОЧЕКУВААТ - новинарски прогнози за Фактор Премиерот Заев согласно договореното од лидерската ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Како и многу пати порано, арогантната хрватска јавност дури и не се осврна на неодамнешниот настан што го потресе она што го нарекуваме „регион”. Се разбира, ...
  сите 1129 | | | веќе видена

  Како и многу пати порано, арогантната хрватска јавност дури и не се осврна на неодамнешниот настан што го потресе она што го нарекуваме „регион“. Се разбира, ...
  сите 1129 | | | веќе видена

  Василис Палаикостас е добро познат на грчката и европската полиција особено по неговите спектакуларни бегства од добро чуваните затвори – двапати успеал да им ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американската армија која се повлекува од Сирија повторно ги бомбардираше напуштените бази, овојпат во близина на градот Тел Тамер. Со бомбардирањето ...
  | | веќе видена

  Како поранешен министер за надворешни работи, минатата година бевте еден од предводниците на кампањата против менување на името на Македонија во Северна ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Франкфуртер Алгемајне Цајтунг 21.10.2019, Михаел Мартенс, Прашање : како поранешен министер за надворешни работи, минатата година бевте еден од предводниците ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во Македонија 42 отсто од учениците на возраст од 13 до 15 години, според податоците на УНИЦЕФ за 2018 година пријавиле дека доживеале врсничко насилство во и ...
  сите 5 | | | веќе видена