ДУП

  во

  *Интервјуто е направено на крајот на минатата недела Државни институции во спрега со Боки 13 ме рекетираат и ме местат за да искреираат обвинителен акт против ...
  сите 23 | | | веќе видена

  По прес конференцијата на ВМРО ДПМНЕ од Штип, на која изнесоа податоци за парцелата во центарот на градот, каде се гради зграда, со демант излезе компанијата ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Општина Штип со писмено соопштение реагираше на денешната прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ Штип.Опозициската партија за време на 10 годишното владеење, работеше ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Општина Центар ја информира јавноста дека од 14-ти февруари до 27-ми февруари ќе се спроведе јавна анкета за предлог Деталниот Урбанистички План – Градска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поставуваат ли инвеститорите во градежниот сектор ултиматум до општините? Ова прашање се наметнува откако консултанти за комерцијални недвижности од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На Велес му е потребен нов Генерален урбанистички план, бидејќи постоечкиот, донесен пред 12 години и 6 години пред првиот Деталниот урбанистички план за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Монтажен паркинг од отворен тип ќе се гради на местото на бараките од старата полициска станица во Ѓорче Петров. Делот, пак, што е цврста градба, ќе го користи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со изведување докази, предложени од одбраната, во Кривичниот суд во Скопје продолжува судењето за уривањето на станбено-деловниот комплекс „Космос“ на ...
  сите 13 | | | веќе видена