Дунав

  во

  Малечката Анабела Џонкиќ која имаше само 8 години и чие безживотно тело во вторникот е пронајдено во реката Дунав, во својот краток живот доживува вистинска ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Малечката Анабела Џонкиќ која имаше само 8 години и чие безживотно тело во вторникот е пронајдено во реката Дунав, во својот краток живот доживува вистинска ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Малечката Анабела Џонкиќ која имаше само 8 години и чие безживотно тело во вторникот е пронајдено во реката Дунав, во својот краток живот доживува вистинска ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Голема трагедија ги потресе Србија и регионот, кога детенце се удави на првиот училишен ден, па радоста се претвори во трагедија. Осумгодишната Анабела Џ. ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Голема трагедија ги потресе Србија и регионот, кога детенце се удави на првиот училишен ден, па радоста се претвори во трагедија. Осумгодишната Анабела Џ. ја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Голема трагедија ги потресе Србија и регионот, кога детенце се удави на првиот училишен ден, па радоста се претвори во трагедија. Осумгодишната Анабела Џ. ја ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најмалку осум луѓе се повредени во експлозија и пожар кој зафати рафинерија за нафта во јужна Германија. Речиси 2000 луѓе се евакуирани поради големиот ...
  сите 38 | | | веќе видена