Дуинг

  во

  Премиерот Зоран Заев лошите позиции на Македонија на светските листи за иновативност и корупција ги препиша на политичката криза во државата. Ѓорчев рече дека ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На денешната седница на Собранието, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев постави две пратенички прашања до претседателот на владата на Македонија, Зоран ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На денешната седница на Собранието, пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев постави две пратенички прашања до претседателот на владата на Македонија, Зоран ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лошите позиции на Македонија на светските листи за иновативност и корупција ги препиша на политичката криза во државата. Ѓорчев рече дека ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лошите позиции на Македонија на светските листи за иновативност и корупција ги препиша на политичката криза во државата. Ѓорчев рече дека ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев лошите позиции на Македонија на светските листи за иновативност и корупција ги препиша на политичката криза во државата. Ѓорчев рече дека ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Најновите измени на законот за работни односи се во функција на усогласување со европското законодавство. Генералната оценка е дека тие не се лоши и дека се во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Одбраната и Пешевски бараа неколку снимки да не бидат пуштени пред новинарите за да се заштител државниот интерес. Обвнителката Лиле Стефанова реагираше дека ...
  | | веќе видена | слични

  Измените и дополнувањата на Законот за работни односи што ги предлага Министерството за труд и социјална политика се носат во нетранспарентна постапка без ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Измените и дополнувањата на Законот за работни односи што ги предлага Министерството за труд и социјална политика се носат во нетранспарентна постапка без ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Земјата мина низ пролонгиран период на политичка несигурност повеќе од две години, што сериозно влијаеше врз економијата. Тоа е особено видливо во 2017 година, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Неработењето и неспособноста на СДСМ најмногу доаѓаат до израз кога ќе се споредат со ВМРО-ДПМНЕ и нашите резултати, пишува почесниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Неработењето и неспособноста на СДСМ најмногу доаѓаат до израз кога ќе се споредат со ВМРО-ДПМНЕ и нашите резултати, пишува почесниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 17 | | | веќе видена