Дубаи

  во

  Заменикот министер за надворешени работи на Косово, Јетлир Зиберај изјави денеска дека борбата што ја води Србија за да го спречи зачленувањето на Косово во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Проектот „Утопија“ е сублимат на повеќегодишните истражувања на студиските претстои на Пандора Апостолоска - Саздовска во Обединетите Арапски Емирати. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Заменикот министер за надворешени работи на Косово, Јетлир Зиберај изјави денеска дека борбата што ја води Србија за да го спречи зачленувањето на Косово во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Заменикот министер за надворешени работи на Косово, Јетлир Зиберај изјави денеска дека борбата што ја води Србија за да го спречи зачленувањето на Косово во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Хотел „Интерконтинентал Шангај Вондерленд“(Intercontinental Shanghai Wonderland Hotel) изграден е во длабока јама на некогашн рудник, така што 16 од негови 18 ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Првиот ден на заседанието на ГС меѓународната полициска организацијз го обележаа низа скандали кои ги приредија претставниците на приштинската полиција. Еден ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Првиот ден на заседанието на ГС меѓународната полициска организацијз го обележаа низа скандали кои ги приредија претставниците на приштинската полиција. Еден ...
  сите 24 | | | веќе видена