Дрим

  во

  Во Дебрца нема да се гради регионална депонија додека јас сум градоначалник, порачува Зоран Ногачески. Најави јавни дебати со ресорното министерство каде што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Денес и утре, во Охрид, се одржува 6-тата Годишна Дримска Конференција на која земаа учество околу 120 учесници – претставници на надлежните институции во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Охрид, 14. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Охрид е домаќин на шестата Годишна Дримска Конференција, на која граѓаните и организациите од Дримскиот басен ќе ја споделат ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Утре, во хотелот „Инекс “ во Охрид, ќе се одржи 6-тата Годишна Дримска Конференција на која ќе се зборува за активностите кои треба да се преземат за заштита ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Единаесеттото издание на Стручно-научното советување од областа на подземната и површинската експлоатација на минерални суровини „Подекс повекс 2018“ со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Охрид, 13. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Утре во Охрид ќе се одржи шестата Годишна Дримска Конференција, на која граѓаните и организациите од Дримскиот басен ќе ја ...
  сите 21 | | | веќе видена

  СРЦ Билјанини извори е избор за одржување на тренинзи за професионалните спортисти , но се поатрактивен станува и за спортистите рекреативци. Познати светски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Струга, 9. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Во хотелот „Дрим“ во Струга, денес ќе се одржи јавна дебата за управување со човечки ресурси во единиците на локалната ...
  сите 24 | | | веќе видена