Драмскиот

  во

  Аматерската театарска група „Аматер“ во соработка со охридските уметници Емилија Колоска, Ансамбл Билјана, Никола Јосифоски, Евамарија Баткоска, Михаил Талев и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Актерот, сценарист и режисер Коле Ангеловски објави автобиографска книга за 50-те години кои работно ги поминал во Драмски театар-Скопје. Насловена е „Педесет ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Актерот, сценарист и режисер Коле Ангеловски објави автобиографска книга за 50-те години кои работно ги поминал во Драмски театар-Скопје. Насловена е „Педесет ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Актерот, сценарист и режисер Коле Ангеловски објави автобиографска книга за 50-те години кои работно ги поминал во Драмски театар-Скопје. Насловена е „Педесет ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Актерот, сценарист и режисер Коле Ангеловски објави автобиографска книга за 50-те години кои работно ги поминал во Драмски театар-Скопје. Насловена е „Педесет ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Деновиве од печат излезе книгата „Педесет години во Драмски…и клоцата во…“ на Коле Ангеловски, македонски театарски и филмски актер, театарски и филмски ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Деновиве од печат излезе книгата „Педесет години во Драмски…и клоцата во…“ на Коле Ангеловски, македонски театарски и филмски актер, театарски и филмски ...
  сите 23 | | | веќе видена