Драмски

    во

    Во Младинскиот културен центар вечер од 20 часот ќе биде отворен 44. Млад отворен театар со македонска премиера на уметничкиот проект „Оваа зграда зборува ...
    сите 75 | | | веќе видена

    Во Младинскиот културен центар вечерва од 20 часот ќе биде отворен 44. Млад отворен театар со македонска премиера на уметничкиот проект „Оваа зграда зборува ...
    сите 75 | | | веќе видена