Драги

  во

  Премиерот Зоран Заев за утрешниот ТВ-дуел со Христијан Мицкоски во рамки на емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 денеска ги повика граѓаните масовно да го ...
  сите 313 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, како дел од институционалните средби поврзани со процесот на надзор во ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Драги средношколци. Останаа уште четири дена да ги доставите вашите писмени состави на Конкурсот за избор на најдобар есеј на тема „НАТО и Jас“. Најдобрите три ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, како дел од институционалните средби поврзани со процесот на надзор во ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Најголемиот предизвик во однос на Законот за употреба на јазиците ќе биде преведувањето, бидејќи имаме институции со големи количини на преводи што ќе треба да ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Најголемиот предизвик во однос на Законот за употреба на јазиците ќе биде преведувањето, бидејќи имаме институции со големи количини на преводи што ќе треба да ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Буквите кои беа извадени од натписот на владината фасада на 11 февруари ќе бидат поставени по претседателските избори кога треба да биде испишан натписот со ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, како дел од институционалните средби поврзани со процесот на надзор во ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Поставувањето на новото име на фасадата на Владата ќе биде извршено по изборите, изјави денеска генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, одговарајќи на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Поставувањето на новото име на фасадата на Владата ќе биде извршено по изборите, изјави денеска генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, одговарајќи на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Двојазични табли со новото име на државата и буквите на зградата на Владата ќе бидат поставени по завршувањето на претседателските избори. Генералниот секратар ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи како дел од институционалните средби поврзани со процесот на надзор во ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Долгогодишната новинарка во областа на културата, Катерина Богоева, денес ја промовира книгата „Разговори за нас“ од издавачот „Блесок“. Книгата содржи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Поставувањето на новото име на фасадата на Владата ќе биде извршено по изборите, изјави денеска генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, одговарајќи на ...
  сите 36 | | | веќе видена