Драган

  во

  Агентот Дејан Сиљановски и Марија Богојевска, партнерка на агентoт Дејан Вељковиќ, се условно ослободени денеска во досието за наместени фудбалски натпревари, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжи судењето за случајот 27 април со читање на СМС и Вибер пораки од вештачењето на телефонот на избрканиот пратеник ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчерашната седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се дебатира за Предлог-буџетот за 2019 година, како и за Предлог-законот за извршување на буџетот. Законски ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчерашната седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Буџетот за 2019 година на владина седница, денеска последен законски рок да стигне во Собранието Владата на Република Македонија на вчера на седница го ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Автор: Драган Таневски Стануваш поемотивен… почнуваш да им се радуваш на малите работи… Ти се насолзуваат очите на некоја емотивна сцена од филм, од песна, од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на вчера на седница го разгледуваше Предлог-буџетот за наредната година. Во рамки на закажаната 103 седница беше најавено да се ...
  сите 241 | | | веќе видена