Драчево

  во

  Градот Скопје во соработка со Општина Кисела Вода денеска спроведе голема акција за зазеленување на територијата на Општината. Како што соопшти Општина Кисела ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Градот Скопје во соработка со Општина Кисела Вода денеска спроведе голема акција за зазеленување на територијата на Општината. Како што соопшти Општина Кисела ...
  сите 25 | | | веќе видена

  – Како многу опасен, Германија го исфрли линданот од употреба пред 30 години и го забранија, а кај нас продолжи да се произведува бидејќи одеше за извоз. За ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска ги презентираше позначајните реализирани проекти од својот двегодишниот мандат, меѓу кои ги наведе ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шестмесечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шестмесечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шестмесечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  На ниво на целата држава во сите здравствени домови вработуваме 134 млади доктори и медицински сестри од кои 50 во Здравствениот дом во Скопје од кои 43 ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче ги посети и им посака успешен старт на медицинските сестри во Здравствениот Дом во Скопје. „Чест ми е што на нашиот ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шест месечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  На ниво на целата држава во сите здравствени домови вработуваме 134 млади доктори и медицински сестри од кои 50 во Здравствениот дом во Скопје од кои 43 ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шестмесечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Од понеделникот, 134 медицински сестри почнаа со шест месечна платена работа во Службите за патронажна дејност во 17 здравствени домови и во 2 општи болници со ...
  сите 194 | | | веќе видена

  Во Основното училиште „Кузман Шапкарев” во населбата Драчево е поставен прочистувач на воздух. Секретарот на Општината Александар Алексовски и директорката на ...
  сите 25 | | | веќе видена