Др

  во

  Четворица Украинци, Молдавец, Казахтанец и државјанин на САД извршиле 19 тешки кражби од граѓански сефови во филијали на Шпаркасе банка и на Централна ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Изминативе неколку дена, особено во текот на вечерта и во раните утрински часови, ниските зимски температури го земаат својот „данок“ на возилата и ѝм прават ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Изминативе неколку дена, особено во текот на вечерта и во раните утрински часови, ниските зимски температури го земаат својот „данок“ на возилата и ѝм прават ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Изминативе неколку дена, особено во текот на вечерта и во раните утрински часови, ниските зимски температури го земаат својот „данок“ на возилата и ѝм прават ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Од април дополнителни боцкања за бебињата во центрите за имунизација. Вакцините против пневмококна бактерија и рота вируси ќе бидат задолжителни за сите деца. ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Овен (21.03-20.04) Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ке споделат незаборавни интимни ...
  сите 53 | | | веќе видена