ДПМ

  во

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје. На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Книжевно пладне со писателот Трајче Кацаров ќе се одржи денеска во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.На средбата ќе биде промовиран неговиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван. Се вели дека писателите пишуваат затоа што нема што друго да прават, едноставно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово вечер во 19 часот ќе биде промовирана љубовната поема „Естер Ихаз“ на поетесата Оливера Доцевска. Ова е ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван. Се вели дека писателите пишуваат затоа што нема што друго да прават, едноставно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван. Се вели дека писателите пишуваат затоа што нема што друго да прават, едноставно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван, беше речено на денешната трибина во Скопје. - Се вели дека писателите пишуваат ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван. Се вели дека писателите пишуваат затоа што нема што друго да прават, едноставно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Трудот на писателите со децении наназад е потценет, обезвреднет и омаловажуван. Се вели дека писателите пишуваат затоа што нема што друго да прават, едноставно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На денешен ден 13 април 2019 1519.- Родена е француската кралица со италијанско потекло Катарина де Медичи, ќерка на господарот на Фиренца, Лоренцо Втори ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Многу малку медиуми и низ светот, особено порталите, пишуваат за книжевност, симфониски концерти, Нобелова награда, за разлика од оние што се занимаваат со ...
  сите 8 | | | веќе видена