Достоинство

  во

  На самиот почеток, дозволете ми, да ви посакам среќна Нова 2019 година исполнета со многу успеси за вас и за вашите држави и организации. Во изминативе десет ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Играчот со број 5 е столбот на кој се потпира македонскот достоинство, она малку што остана. Бестрашниот воин околу кого се сплотува цела една нација, онаа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  По изгласувањето на уставните промени власта и двотретинското мнозинство прославува во Собвранието на Република Македонија. Пратениците на владејачката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО – ДПМНЕ Наум Стоилковски на денешната прес конференција обвини дека се врши жесток притисок врз пратениците во преговорите за двотретинско ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За ...
  сите 7 | | | веќе видена

  За Македонија, значи погазено достоинство, сменето име, сиромаштија и беда. Ако минатите месеци бевме сведоци на насилно туркање на уставните измени, денес ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО – ДПМНЕ Наум Стоилковски на денешната прес конференција обвини дека се врши жесток притисок врз пратениците во преговорите за двотретинско ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонија е жртва на личната желба за спас на политичката кариера на Зоран Заев. Тоа значи заштита на криминалот на власта, тендерите и нивните бенефиции. За ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Со поранешни уценети функционери на ВМРО-ДПМНЕ Заев се обидува да го смени името на Република Македонија, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ „ Македонија е жртва на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ преку портпаролот Наум Стоилковски денеска на прес-конференција ја обвини власта дека во изминатите 24 часа се врши жесток притисок со пари и ...
  сите 16 | | | веќе видена