Доста

  во

  Законот за борба против корупцијата, кој обедини два претходни закони, за антикорупција и за судир на интереси, е во собраниска процедура и покрај тензиите ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Без размислување играч на натпреварот во македонската репрезентација на пресметката против Шпанија од 4. коло на СП 2019 – голманот Никола Митревски. ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Песната на еден кит, со исклучително висока фреквенција, истражувачите ја слушаат веќе 20 години, но него никогаш не го виделе. Инаку, овој цицач го добил ...
  | | веќе видена

  Спортмедиа во Минхен, Марија Ковачева Шпанија е една од оние селекции за кои ни треба повеќе од добра игра за да можеме да ја совладаме. Иако европскиот првак ...
  сите 53 | | | веќе видена

  А дури и кога се ќе направат и се подготвени да тргнат, излегува дека бришачите цврсто се замрзнати за ветробранот. На нив им треба доста време за да се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Размена во странство, волонтирање надвор од државата, учество на културни и спортски активности и разни обуки и конференции се начините на кои младите најдобро ...
  | | веќе видена

  Спортмедиа во Минхен, Марија Ковачева Од деценија во деценија очекувано ракометот се менува. Ако некаде во 80-те доминираше школата од некогашниот советски ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Започна вториот круг на гласање онлајн и преку СМСИ официјално започна вториот круг на гласање за првите регионални музички награди што ќе бидат доделени на 29 ...
  сите 9 | | | веќе видена