Дортмунд

  во

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле“ Охрид во првите шест месеци годинава патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

    Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле"  Охрид во првите шест месеци годинавапатувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле“ Охрид во првите шест месеци годинава патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле“ Охрид во првите шест месеци годинава патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Наполи може да ги финализира преговорите со Фенербахче за трансферот на Елиф Елмас уште денес. Според турските медиуми, 19-годишниот репрезентативец на Северна ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле" Охрид во првите шест месеци годинава патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле“ Охрид во првите шест месеци годинава патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Свети Апостол Павле“ – Охрид во првите шест месеци од 2019 година патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Скопје/Охрид, 9. јули 2019 (ИНПРЕС) – Преку Меѓународниот Аеродром Скопје и Аеродромот Свети Апостол Павле Охрид во првите шест месеци од 2019 година патувале ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот Аеродром Скопје и А еродром от Свети Апостол Павле Охрид во првите шест месеци од 2019 година патувале 1,2 милиони (1.163.667) ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Преку Меѓународниот Аеродром Скопје и А еродром от Свети Апостол Павле Охрид во првите шест месеци од 2019 година патувале 1,2 милиони (1.163.667) патници, што ...
  сите 27 | | | веќе видена