Доколку

  во

  Најновата реформа во работењето на градската администрација е воведувањето на внатрешна контрола со цел обезбедување поголема ефикасност во работата и подобри ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во колумна објавена на „Проџект Синдикејт“, поранешниот висок претставник на ЕУ за надворешна политика, Хавиер Солана, се осврнува на претстојниот референдум ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во колумна објавена на „Проџект Синдикејт“, поранешниот висок претставник на ЕУ за надворешна политика, Хавиер Солана, се осврнува на претстојниот референдум ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Воопшто не треба да изненади фактот доколку поголемите партии успеат да пронајдат начин како да го заобиколат законот што го забранува нивното присуство во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во колумна објавена на „Проџект Синдикејт“, поранешниот висок претставник на ЕУ за надворешна политика, Хавиер Солана, се осврнува на претстојниот референдум ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поддршката од СОС Детско село за сопствен бизнис развој го поттикнува општествениот напредок Од 21-ви до 23-ти септември на платото пред Сити мол ќе се одржи ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Државјаните на земјите од Западен Балкан во иднина ќе мораат преку интернет од Европската Унија да побараат дозвола за влез во Шенген зоната и иако не им е ...
  сите 8 | | | веќе видена