Дневниот

  во

  Пратеникот Фадил Зендели, член на Делегацијата на Собранието на Северна Република Македонија во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пратеникот Фадил Зендели, член на Делегацијата на Собранието на Северна Република Македонија во Парламентарното собрание на Процесот за соработка во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „Како вистински момчиња“ е наслов на францускиот филм кој вечерва (22 февруари), во 21 часот, ќе биде прикажан во Кинотеката на Македонија. Проекцијата е дел ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пристап Повод за пријавување на темата: Селски агротуризам-уредување и користење на ресурсите на земјоделското стопанство, беше еден напис објавен во дневниот ...
  | | веќе видена

  Потенцирајќи ја повторно својата општествено одговорна мисија и стратегија да биде долгорочен партнер на заедницата и на оние на кои најмногу им е потребна ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Членови на Здружението на пензионери на Свети Николе реагираат на досегашниот тек на избори на претседател и други раководни тела на здружението.Велат дека ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Потенцирајќи ја повторно својата општествено одговорна мисија и стратегија да биде долгорочен партнер на заедницата и на оние на кои најмногу им е потребна ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Потенцирајќи ја повторно својата општествено одговорна мисија и стратегија да биде долгорочен партнер на заедницата и на оние на кои најмногу им е потребна ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Потенцирајќи ја повторно својата општествено одговорна мисија и стратегија да биде долгорочен партнер на заедницата и на оние на кои најмногу им е потребна ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Речиси 70 илјади мигранти се наоѓаат во Грција и се движат кон земјите на ЕУ, изјави министерот за безбедност на Босна и Херцеговина, Драган Мектиќ, ...
  сите 44 | | | веќе видена