Џуњо

    во

    Модниот караван наречен „модна недела“, продолжува со својата авантура на европско тло. На ред е градот на светлината, Париз, кој специјално за сите модни вљубеници и обожаватели почнувајќи од денес 23-ти ќе пулсира во модниот ритам се до први октомври. Fashionel повторно ќе биде во чекор со дизајнирате и ќе ве известува за сите новини и актуелни трендови. Во продолжение еве ја програмата на настапи почнувајќи од денес. Стартот е резервиран за: Лусиен Пелат, Кори Нилсен, Кристин Фанг, Лиа Пекре, Паскал Милет, Devastèe, Anrealage, Антони Вакарело, Жакмус и Hood by Air. Утре 24-ти септември своите „пет минути“ слава ќе им бидат отстапени на: Кристоф Лeмар, Седрик Чарлиер, Гај Ларош, Јанг Ли, Дамир Дома, Дрис Ван Нотен, Рошас, Агановиќ, Вионет и Баленсијага. Во четврток на 25-ти модната агенда ќе ја потполнат: Роланд Мурет, Карвен, Маниш Арора, Ен Демулеместер, Шерон Вукоб, Балман, Барбара Буи, Нина Ричи, Рик Овенс, Кристијан Винантс, Ланван и Гозија Базинска. Наредниот ден модниот барометар повторно ќе ја ...
    | | веќе видена