Џулија

  во

  Тие се славни, богати и убави, но се чини дека не внимаваат многу на својата хигиена.Иако за многумина дезодорансот е нешто без што не излегуваат од дома, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тие се славни, богати и убави, но се чини дека не внимаваат многу на својата хигиена. Иако за многумина дезодорансот е нешто без што не излегуваат од дома, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Според анкета на синџирот кино-сали Шоукејс, „Бегство од Шошенк“ е најдобар филм во последните 30 години, Том Хенкс е најдобар глумец, а Џуди Денч – најдобра ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Актерката Џулија Робертс пред речиси две децинии имала еден незаборавен момент на црвениот тепих, за кој сега прокоментирала во шоуто „Busy Tonight“, кое го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во филмовите „Pretty Woman“ и „Notting Hill“ била толку брилијантна, што сцените со неа сите ги знаеме напамет. Остави печат на романтичните комедии, но Џулија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Џулија Робертс во ток-шоу на поранешната актерка Бизи Филипс зборуваше за најнепријатниот момент во својата кариера што се случи пред речиси 20 години. Во 1999 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Џулија Робертс во ток-шоу на поранешната актерка Бизи Филипс зборуваше за најнепријатниот момент во својата кариера што се случи пред речиси 20 години.Во 1999 ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Џулија Робертс во ток-шоу на поранешната актерка Бизи Филипс зборуваше за најнепријатниот момент во својата кариера што се случи пред речиси 20 години. Во 1999 ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Џулија Робертс во ток-шоу на поранешната актерка Бизи Филипс зборуваше за најнепријатниот момент во својата кариера што се случи пред речиси 20 години. Во ...
  сите 7 | | | веќе видена