Џуџе Кози

    во

    И покрај тоа што некогаш беше многу популарна игра “Јанине Банине, отстапи место на денешните модерни компјутерски игри. Сепак, изгледа дека Џуџе Кози преферираат традиционален начин на забава. Погледнета како оваа малечка коза неуморно ги прескокнува своте другари.
    | | веќе видена