Џорџ Клуни

  во

  Болкијах минатата недела донесе еден од најстрогите закони согласно кој крадците ќе се казнуваат со отсекување рака, муслиманите кои пијат алкохол – со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Колумбија џурнализм ривју Пријател кој работи како експерт за социјални медиуми за спортски бренд, пред околу еден месец ми кажа за интернет-курс по маркетинг ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Болкијах минатата недела донесе еден од најстрогите закони согласно кој крадците ќе се казнуваат со отсекување рака, муслиманите кои пијат алкохол – со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Султанот Хасанал Болкијах минатата недела го донесе еден од најстрогите закони според кој крадците ќе се казнуваат со сечење рака, муслиманите што пијат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Експрес.хрБолкијах минатата недела донесе еден од најстрогите закони согласно кој крадците ќе се казнуваат со отсекување рака, муслиманите кои пијат алкохол – ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сепак, овие денови би можел да ја понесе титулата најомразен владетел на светот. Болкијах минатата недела донесе еден од најригидните закони според кои ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Актерите се откажуваат од многу нешта за да добијат улога во некој филм или серија. Најактуелниот пример деновиве е Хоакин Феникс (44), кој е непрепознатлив ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британскиот министер за надворешни работи, Џереми Хант, денес, заедно со адвокатката Амал Клуни, која се занимава со човекови права на меѓународно ниво, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Британскиот Форин офис денеска објави дека Амал Клуни е именувана за специујален пратеник за слобода на медиумите. Таа заедно со британскиот министер за ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Британскиот министер за надворешни работи Џереми Хант и адвокатката Амал Клуни, која се занимава со човекови права на меѓународно ниво, почнаа кампања за ...
  сите 18 | | | веќе видена