Џорџ Буш

  во

  12 јануари 2019 1628.- Роден е францускиот писател Шарл Перо, автор на прочуените збирки бајки „Самовилски приказни“, „Мачорот во чизми“, „Црвенкапа“, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот Доналд Трамп предупреди дека може да прогласи вонредна состојба на американско-мексиканската граница, откако несогласувањата околу финансирањето ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Администрацијата на Трамп незабележано ѝ го намали дипломатскиот статус на мисијата на Европската Унија во САД кон крајот на минатата година без да ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  САД го намалија дипломатскиот статус на претставништвото на ЕУ во Вашингтон без официјално да го информираат амбасадорот и сега тој гласи – „Делегацијата на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Европскиот Парламент жестоко го критикуваше пристапот на американскиот претседател Доналд Трамп кон трансатлантските врски и предупреди дека поделбата меѓу ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европскиот Парламент жестоко го критикуваше пристапот на американскиот претседател Доналд Трамп кон трансатлантските врски и предупреди дека поделбата меѓу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Европскиот Парламент жестоко го критикуваше пристапот на американскиот претседател Доналд Трамп кон трансатлантските врски и предупреди дека поделбата меѓу ...
  сите 5 | | | веќе видена

  САД го деградираа дипломатскиот статус на претставништвото на ЕУ во Вашингтон без за тоа официјално да го информираат амбасадорот. Преговорите за овој проблем ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Администрацијата Трамп незабележано ѝ го намали дипломатскиот статус на Мисијата на Европската Унија во САД кон крајот на минатата година без да ги информира ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Администрацијата Трамп незабележано ѝ го намали дипломатскиот статус на Мисијата на Европската Унија во САД кон крајот на минатата година без да ги информира ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Администрацијата Трамп незабележано ѝ го намали дипломатскиот статус на Мисијата на Европската Унија во САД кон крајот на минатата година без да ги информира ...
  сите 10 | | | веќе видена