Џонсон

  во

  Уште четворица британски министри кои се за останување на Британија во ЕУ, се блиску до одлуката да ја напуштат владата на премиеркат Тереза Меј, пишува ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Уште четворица британски министри кои се за останување на Британија во ЕУ, се блиску до одлуката да ја напуштат владата на премиеркат Тереза Меј, пишува ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Уште четворица британски министри кои се за останување на Британија во ЕУ, се блиску до одлуката да ја напуштат владата на премиеркат Тереза Меј, пишува ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Британскиот министер за транспорт, Џо Џонсон, поднесе оставка и побара од јавноста повторно да се разговара за брегзитот, објави Би-би-си. Џо Џонсон, всушност, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Британскиот министер за транспорт, Џо Џонсон, поднесе оставка и побара од јавноста повторно да се разговара за „брегзит“, објави Би-би-си.Џо Џонсон, всушност, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Британскиот министер за транспорт, Џо Џонсон, поднесе оставка и побара од јавноста повторно да се разговара за „брегзит“, објави Би-би-си. Џо Џонсон, всушност, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Британскиот министер за транспорт, Џо Џонсон, поднесе оставка и побара од јавноста повторно да се разговара за брегзитот, објави Би-би-си. Џо Џонсон, всушност, ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Џо Џонсон, брат на поранешниот британски министер за надворешни работи Борис Џонсон, денеска поднесе оставка на местото министер за сообраќај. Тој ги ...
  сите 91 | | | веќе видена