Џонс

  во

   Некои го викаат македонското Колорадо, други раскажуваат секакви легенди за него, но овој локалитет именуван како Пешти, кој се наоѓа во близина на јужниот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пет потези на најдоа на најновото НБА одбројување на најтрактивните потези на денот. Овојпат првото место ми припана на центарот на Хјустон Рокетс, Клинт ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поранешниот француски пожарникар ги откри последните зборови на принцезата Дијана пред нејзината смрт. На 20-годишнината од големата несреќа, еден од првите ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Едно ново истражување покажало дека ризикот за постпородилна депресија е значително повисок кај жените кои родиле машко, за разлика од оние кои родиле женско ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Берзите реагираа позитивно на изјавата на американскиот претседател Доналд Трамп дека администрацијата и Сенатот ќе соработуваат со новото демократско ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Сите сакаме да патуваме низ светот, ама ретко кога се решаваме да ја истражиме сопствената држава. Минатиот викенд беше посебно освежување за мене, но и за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Филмската приказна „Бојата на пурпурот“ наскоро би требало да добие уште едно уметничко видување. Поточно, овој пат ќе ѝ биде претставена на публиката како ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Берзите реагираа позитивно на синоќашната изјава на американскиот претседател Доналд Трамп дека администрацијата и Сенатот ќе соработуваат со новото ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Берзите реагираа позитивно на синоќашната изјава на американскиот претседател Доналд Трамп дека администрацијата и Сенатот ќе соработуваат со новото ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Берзите реагираа позитивно на синоќашната изјава на американскиот претседател Доналд Трамп дека администрацијата и Сенатот ќе соработуваат со новото ...
  сите 29 | | | веќе видена