Џо Бајден

  во

  Поддржувачите на поранешниот американски потпретседател Џо Бајден бараат тој повторно да биде кандидат на демократите за претседател на САД на изборите во 2020 ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Амерканскиот сенатор Џон Меккејн, неконвенционален републиканец, кој беше кандидат за претседател на САД од својата партија во 2008 година и истакнат критичар ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со непотпишувањето на законот за ратификација на Договорот со Грција. Со тоа тој го крши Уставот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во 2011 година на средбата меѓу тогашниот македонски премиер Никола Груевски и америсканскиот потпретседател, Џо Бајден се било подготвено за компромис со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со не потпишувањето на законот за ратификација на Договорот со Грција. Со тоа тој го крши ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со непотпишувањето на законот за ратификација на Договорот со Грција. Со тоа тој го крши Уставот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Скопје, 6 јули 2018 (МИА) - Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со непотпишувањето на законот за ратификација на Договорот со ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со непотпишувањето на законот за ратификација на Договорот со Грција. Со тоа тој го крши Уставот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Претседателот на државата ја блокираше највисоката институција со не потпишувањето на законот за ратификација на Договорот со Грција. Со тоа тој го крши ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во американската влада стравот е се поголем дека такви закани и протести пожат да прераснат во насилство. Државната обвинителка и висока функционерка на ...
  сите 44 | | | веќе видена