Џо

  во

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател Џо Бајден ја предводи листата на претседателски кандидати од Демократската партија, а веднаш зад него се Берни Сандерс и Елизбет ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Овие луѓе буквално се шегуваат, а влијаат во голем број светски земји. Доколку претседателот на САД, Доналд Трамп, ги исмејува неговите години или ја доведува ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Трамп им кажал да се вратат од каде што дошле. Илхан Омар, Александрија Окасио-Кортекс, Рашида Тлаиб и Ајана Презли - тоа се имињата на четирите жени, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во рамките на традиционалната Полска вечер на фестивалот „Охридско лето“ вечерва во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот ќе се одржи целовечерен ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во рамките на традиционалната Полска вечер на фестивалот „Охридско лето“ вечерва во црквата „Света Софија“ со почеток во 21 часот ќе се одржи целовечерен ...
  сите 42 | | | веќе видена