Џхелилај

    во

    На прашањето какви улоги сакаат да играат, на кое сите млади актери зборуваа за своите желби за идеална улога, Петровиќ кажа дека е премногу млада и дека сé уште го нема искуството на филм за да може да пребира, но дека веројатно најмногу сака главни улоги Наташа Петровиќ и другите европски учесници на „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал ги добија наградите од манифестацијата за млади актерски ѕвезди што им ги врачи актерот Ралф Фајнс. Младите актери се претставија на прес-конференција по која даваа интервјуа за многу медиуми, информира Филмскиот фонд на Македонија. - На официјалниот дел Наташа се презентираше со особен шарм и смисла за хумор. На прашањето какви улоги сакаат да играат, на кое сите зборуваа за своите желби за идеална улога, таа кажа дека е премногу млада и дека сé уште го нема искуството на филм за да може да пребира, но дека веројатно најмногу сака главни улоги - велат од Фондот за настапот на Петровиќ на „Шутинг старс“, каде што Македонија официјално учествува првпат. ...
    сите 4 | | | веќе видена