Џферс

    во

    На детското игралиште во ресторанот на Мекдоналдс во гратчето Грин во американската сојузна држава Охајо полицијата реагирајќи по повик, затекнала две возрасни лица во тешка состојба: жена била без свест и не дишела, а мажот бил свесен, но не реагирал на ништо зошто двајцата се предозирале со хероин. Роберт палмер и Тамика Џеферс зеле опасна по живот доза хероин додека со две мали деца седела во ресторанот на Мексдоналдс. Дозата која Роберт (37) и Тамика (33) ја зеле, во болница е окарактеризирана како опасна по живот и веднаш им е ипажана помош. Набрзо се оправиле, а бидејќи дрогата ја зеле додека воделе сметка за две деца, девојче од пет и момче од 8 години, Палмер и Џферс се обвинети за загрозување на безбедноста на децата и се задржани во притвор. Пред судот двајцата изјавиле дека не се виновни.
    сите 3 | | | веќе видена