Џезира

  во

  Јасмин Реџепи, познат македонски активист од исламската заедница, претседател на невладината ”Легис “ , во својата колумна за Ал Џезира пишува дека ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со референдумот, Македонците не го купуваат своето членство во две моќни организации, како што сакаат националистите да ја претстават состојбата. Со ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со референдумот, Македонците не го купуваат своето членство во две моќни организации, како што сакаат националистите да ја претстават состојбата. Со ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија во Јемен во изминатите две години се фали дека со своите воени победи ја протерале Ал Каеда од свои упоришта, но ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Коалицијата предводена од Саудиска Арабија во Јемен во изминатите две години се фали дека со своите воени победи ја протерале Ал Каеда од свои упоришта, но ...
  сите 4 | | | веќе видена