Џенерал

  во

  Темелите на Џенерал електрик, некогаш највредна американска компанија и гордост на економијата, сериозно се тресат. Вредноста на акциите на Њујоршката берза во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Темелите на Џенерал електрик, некогаш највредна американска компанија и гордост на економијата, сериозно се тресат. Вредноста на акциите на Њујоршката берза во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Темелите на Џенерал електрик, некогаш највредна американска компанија и гордост на економијата, сериозно се тресат. Вредноста на акциите на Њујоршката берза во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Темелите на Џенерал електрик, некогаш највредна американска компанија и гордост на економијата, сериозно се тресат.Вредноста на акциите на Њујоршката берза во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американската компанија Џенерал Електрик и британската Ролс Ројс влегоа во потесниот избор на можните добавувачи на моторот на новиот руско-кинески авион што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американската компанија Џенерал Електрик и британската Ролс Ројс влегоа во потесниот избор на можните добавувачи на моторот на новиот руско-кинески авион што ...
  сите 6 | | | веќе видена