Џејн

  во

  За да изгледате витално и младолико во шеесеттите или седумдесеттите години од животот, потребна е челична волја. Наглото стареење, жените почнуваат да го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Откако се појавија информации дека апликацијата на Фејсбук не може да се избрише од некои телефони на Самсунг, многумина се посомневаа дека најголемата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Новата епидемија на морбили во Њујорк е воедно и најголема во историјата на оваа област, и се случува во време кога има епидемии на мали сипаници и на глобално ...
  сите 156 | | | веќе видена