ЏЦемаили Бленд

    во

    Пионери: Брегалница 2008-Шкендија 1:1 Стрелци на головите: Стојанов Стојанче -14 минута(Брегалница 2008)-Алими Ментор-38 минута (Шкеднија) Брегалница 2008: Данев Александар, Веселинов Бобан, Јорданов Филип, Стојанов Стојанче, Мамудов Седат, Костадиновски Стефан, Јорданов Вилијам, Стефанов Благој, Ѓоргиески Јован, Ефремов Трајче и Михајлов Стефан Резерви: Али Сејат, Ѓорѓиев Кристијан и Димитров Трајче Шкендија: Љтихи Мухамедин, Љоки Хасап, Махмути Ндерим, Османи Метан, Абази Фатон, Заќири Ардит, Љимани Љорен, Шефити Шефит, Мемеди Флорим, ЏЦемаили Бленд и Алими Ментор Резерви: Ќазими Емрлих, Мемеди Берет, Ходаи Алмир, Ризвани Ирфан, Ибраими Елмас, Имери Авдираман и Реџепи Џавахир Шеф на стручен Штаб: Муниши Елбасан
    сите 9 | | | веќе видена