Џакарта

  во

  Дуријан е прекрасно овошје, тежи меѓу еден и три килограми и има сладок вкус. Најмногу се јаде во Југоисточна Азија, каде што го викаат крал на овошјето. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Дуриан е прекрасно овошје, тежи меѓу еден и три килограми и има сладок вкус. Најмногу се консумира во Југоисточна Азија, каде што го викаат крал на овошјето. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дуриан е прекрасно овошје, тежи меѓу еден и три килограми и има сладок вкус. Најмногу се консумира во Југоисточна Азија, каде што го викаат крал на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Авион приземјен поради овошје – патниците не можеле да ја издржат силната миризба Дуриан е прекрасно овошје, тежи меѓу еден и три килограми и има сладок вкус. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Дуриан е прекрасно овошје, тежи меѓу еден и три килограми и има сладок вкус. Најмногу се консумира во Југоисточна Азија, каде што го викаат крал на овошјето. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Патниците од индонезискиот авион на компанијата Сривиџаја Ер остро реагирале и барале авионот веднаш да слета на најблискиот аеродром поради страшната смрдеа ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На авионот на индонезиската компанија "Lyon Air", кој минатата недела се урнал во Јаванското море, клучниот сензор бил заменет ден пред несреќата, соопштил ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Брзинометрот на авионот “Boeing 737” на авиокомпанијата “Lion Air” кој се сруши минатата седмица бил нефункционален на последните четири лета. Индонезискиот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Авионот на „Лајон ер“ се распарчил при уривањето во морето со голема брзина, соопшти индонезискиот комитет за безбедност во сообраќајот, објавувајќи ги ...
  сите 50 | | | веќе видена