Дино

  во

  Законите, вработувањата, тендерите, политичарите, договорот, името, речиси сѐ беше опфатено со препознатливиот хумор на „Бубамара“ Доза сатира, зашеќерена со ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На тимот на „Златна бубамара“ му успеа по 22. пат да организираат настан кој сите со нетрпение го очекуваат. Како што ќе речат и домаќините, Ранко Петровиќ и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На тимот на „Златна бубамара“ му успеа по 22. пат да организираат настан кој сите со нетрпение го очекуваат. Како што ќе речат и домаќините, Ранко Петровиќ и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Под мотото „Да се предадеме“ на музика, смеење и забава, вчера се одржа 22. Златна бубамара на популарноста. Сашко и Ранко, само како што знаат тие, со хумор ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Најголемото шоу што ги сумира, низ смеа, сатира и музика, врвните достигнувања на минатата - 2018 година, се одржа вчера во ВИП Арена Борис Трајковски во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На тимот на „Златна бубамара“ му успеа по 22. пат да организираат настан кој сите со нетрпение го очекуваат. Како што ќе речат и домаќините, Ранко Петровиќ и ...
  сите 39 | | | веќе видена