Димитровска

  во

  Четиринаесет ревии продефилираа на осумнаесеттото издание на „Модниот викенд Скопје“, кое понуди нетипични модни перформанси, визии за модата и за нејзината ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Скопје (03.11.2018) Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Скопје (03.11.2018) Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk , вчеравечер во „Скопје Мериот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Втор ден од осумнаесеттиот Моден викенд Скопје Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Вториот ден од Моден викенд Скопје започна со модната инсталација и перформанс од финалниот дел на проектот #sustainablestorymk, вчеравечер во „Скопје Мериот ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Од 19.09.2018 до 22.09.2018, медицинскиот тим на болницата НЕУРОМЕДИКА постави нов рекорд на санитетски транспорт на пациент од Скопје до Болницата Asklepios ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев” – Штип на 27.10.2018 година ја одржа Стручно-научната конференција на тема „Социјални ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Моите родители само имаат оштетен слух. Меѓусебното разбирање не секогаш побарува совршено здраво уво. Тоа ме учеа во детството. Фала богу што било така, преку ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Врвни црвени, бели или розе вина, закуски и богата музичка програма ќе понуди годинашниот фестивал на виното што ќе се одржи од 24 до 27 октомври на „Плоштад ...
  сите 4 | | | веќе видена