Димитрис

  во

  Претставникот на грчката влада, пратеник на СИРИЗА и заменик-претседател на грчкиот парламент, Џорџ Ваременос, беше набркан од толпа грчки емигранти во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во односите меѓу Грција и Северна Македонија минатата година имаше еден невиден дотогаш развој како резултат на историското потпишување на Преспанскиот договор ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во односите меѓу Грција и Северна Македонија минатата година имаше еден невиден дотогаш развој како резултат на историското потпишување на Преспанскиот договор ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во односите меѓу Грција и Северна Македонија минатата година имаше еден невиден дотогаш развој како резултат на историското потпишување на Преспанскиот договор ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во односите меѓу Грција и Македонија минатата година имаше еден невиден дотогаш развој како резултат на историското потпишување на Преспанскиот договор и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во рамки на Дримскиот Процес и ГЕФ Дримскиот Проект денеска во Скопје се одржува работен состанок на Фокус Групата за изработката на Стратешкиот акционен план ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денеска во Скопје во рамките на Дримскиот Процес и ГЕФ Дримскиот Проект се одржува работен состанок на Фокус Групата за изработката на Стратешкиот акционен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Центарот за дијализа „Диамед“, веќе е дел од шведската компанија „Диаверум“ која исто така е во областа на третманот на бубрежно болните лица. Банкарската ...
  | | веќе видена

  Центарот за дијализа „Диамед“, веќе е дел од шведската компанија „Диаверум“ која исто така е во областа на третманот на бубрежно болните лица. Банкарската ...
  сите 17 | | | веќе видена