Димитриевски

  во

  Нема многу време за одмор за прволигашите. Стартот на сезоната се приближува, со тоа се забрзува и оној „процес" на подготовките кој влегува во завршната фаза, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Делагација од Управата за заштита на културното наследство, предводена од директорката Елеонора Петрова – Митевска, присуствуваше на богослужба по повод ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Делегација од Управата за заштита на културното наследство, предводена од директорката Елеонора Петрова - Митевска, присуствуваше на богослужба по повод ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Делагација од Управата за заштита на културното наследство, предводена од директорката Елеонора Петрова – Митевска, присуствуваше на богослужба по повод ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Куманово е една од најзадoлжените општини во државата, со долг од 17 милиони евра. Општината работи со задолжителна резерва поради блокирана сметка и нема пари ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Тевдовски ги повика кумановци да излезат на гласање и потенцираше повеќе економски бенефити што ќе ги имаат граѓаните со приближувањето кон евроатлатнстките ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска е во посета на Куманово, каде што имаше средба со граѓани и со градоначалникот Максим Димитриевски. Како што ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска е во посета на Куманово, каде што имаше средба со граѓани и со градоначалникот Максим Димитриевски. Како што ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски, денеска оставри средба со градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски на кој разговараа за тековните ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, денеска оствари посета на индустриската зона Визбегово во општина Бутел, каде го најави почетокот на проектот ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски, денеска е во посета на Куманово, каде што имаше средба со граѓани и со градоначалникот Максим Димитриевски. Како што ...
  сите 72 | | | веќе видена