Димитар

  во

  Професорот Димитар Апасиев ја коментира изјавата на министерот за надворешни работи Никола Димитров, дека доколку на референдумот нема цензус, Собранието ќе го ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Првата полуфинална вечер на фестивалот на забавна музика „Макфест“, што ќе се одржи во Штип на 4, 5 и 6 октомври ќе ја отвори најмладата учесничка Сара Гигова, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Професорот Димитар Апасиев ја коментира изјавата на министерот за надворешни работи Никола Димитров, дека доколку на референдумот нема цензус, Собранието ќе го ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Професорот Димитар Апасиев ја коментира изјавата на министерот за надворешни работи Никола Димитров, дека доколку на референдумот нема цензус, Собранието ќе го ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Професорот Димитар Апасиев ја коментира изјавата на министерот за надворешни работи Никола Димитров, дека доколку на референдумот нема цензус, Собранието ќе го ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Македонски стартап компании ќе може да ги претстават своите идеи пред германсаката индустрија. Своите идеи во Скопје ќе ги презентираат пред главниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Вечерва во библиотеката „Гоце Делчев“, Велес во 19 часот ќе се изврши промоција на романот од Ана Стојаноска „Јас и Лин, отпосле“, кој беше лауреат на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Македонски стартап компании ќе може да ги претстават своите идеи пред германсаката индустрија. Своите идеи во Скопје ќе ги презентираат пред главниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонски стартап компании ќе може да ги претстават своите идеи пред германсаката индустрија. Своите идеи во Скопје ќе ги презентираат пред главниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Штипското средно текстилно училиште „Димитар Мирасчиев“ ја доби лиценцата и верфикацијата за отворање на Центар за обука на невработени лица, кои сакаат да се ...
  сите 4 | | | веќе видена