Димевски

  во

  Во издание на книгоиздателството „Бегемот“ излезе од печат книгата урбани есеи „Медиумот што недостасува“ со поднаслов „Знаците на вашата и нашата младост“ и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во пресрет на 57 годишнината од катастрофалниот земјотрес во Скопје, воедно и меѓник во градската меморија на Скопје , Книгоиздавателството „Бегемот“ ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување корупција проценува дека треба да биде побарана одговорност од директорот на Јавното претпријатие за стопанисување со спортски ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Нови моменти за случајот СРЦ „Кале“. Државната комисија за спречување на корупција денеска јавно побара од Владата и обвинителството да поведат постапка против ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Антикорупциската комисија бара Владата да го повика на одговорност директорот на ЈП со стопанисување со спортски објекти во сопственост на државата, Шпенди ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Трендот во македонската кошарка секоја година да има Вонредно Собрание за смена на претседател ќе продолжи и годинава, откако веќе е покрената иницијативата за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за стопанисување со спортски објекти е уништетно и со повеќе од 10 години блокирана сметка и наталожен криминал од раководењето на кадрите ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Комисијата за спорт на ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејбсук пишува за „правата“ на советникот Даниел Димевски. -СОВЕТНИКОТ ДАНИЕЛ И НЕГОВОТО "ПРАВО" КРИМИНАЛ, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  ‼️ „Спортмедиа“ стигна до материјали кои даваат јасна слика дека фирмата на Даниел Димевски на нерегуларен начин се стекнала со концесија на атрактивната ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на интереси со советникот за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на интереси со советникот за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на интереси со советникот за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на интереси со советникот за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на интереси со советникот за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Договорот за закуп на дел од СРЦ Кале склучен меѓу Јавното претпријатие за стопанисување со објекти за спорт (ЈПСОС) и ТУРД Олимпик ДОО Скопје претставуван од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ова зад нас се базените под Кале, капитален спортски објект од големо значење за граѓаните на Скопје. Овие базени, задно со фитнес центарот, придружните ...
  сите 11 | | | веќе видена