Димче

  во

  Дел од вработените во Националната галерија на Македонија вчера се сретнаа со досегашниот амбасадор на Кралството Холандија во земјава, Вилем Ваутер Пломп, кој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, изјави дека кредибилитетот на специјалното јавно обвинителство во моментот, но и претходно, бил никаков и на ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, изјави дека кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, во моментов но и претходно бил никаков и на најниско ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Со вчерашното апсење се покажа дека во Република Македонија владее криминално политичко милје и се докажа сето она, односно се потврди сето она кое што го ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Со вчерашното апсење се покажа дека во Република Македонија владее криминално политичко милје и се докажа сето она, односно се потврди сето она кое што го ...
  сите 300 | | | веќе видена

  „Со вчерашното апсење се покажа дека во Република Македонија владее криминално политичко милје и се докажа сето она, односно се потврди сето она кое што го ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, изјави дека кредибилитетот на Специјалното јавно обвинителство, во моментов но и претходно бил никаков и на најниско ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, изјави дека кредибилитетот на специјалното јавно обвинителство во моментот, но и претходно, бил никаков и на ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ останува на својот став дека на Лидерската средба која ја најави премиерот Зоран Заев за во петок, ќе дојдат само за да се разговара за ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Засега присуство е најавено од ДУИ и Алијансата за Албанците, додека ВМРО-ДПМНЕ остана на ставот дека доколку се одржува лидерска средба прва тема треба да ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Скопје, 16 јули 2019 (МИА) – Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која би се одржала во петок во Клубот на пратеници. Засега ...
  сите 300 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев ја официјализираше поканата за лидерска средба, која како што предложи би се одржала во петок во Клубот на пратениците. Засега присуство е ...
  сите 300 | | | веќе видена