Деталниот

  во

  Речиси нема населба во Скопје во која не може да се види некоја станбена зграда на која ќе се забележат различни интервенции на фасадата или балконите, кои ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Неколку институции се вселија во палатата, а објектот нема ниту имотен лист ниту поминат технички пример. Административната зграда „Лазар Поп Трајков“ во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Општина Центар не ги изгласа измените и дополнувањата на Деталниот урбанистички план за Капиштец, блок 24, со кој во близина на новото училиште требаше да ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Општина Центар не ги изгласа измените и дополнувањата на Деталниот урбанистички план за Капиштец, блок 24, со кој во близина на новото училиште требаше да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Советниците на општина Центар вчера со гласови на советниците од сите политички партии го продолжија мораториумот за нови градби на територијата на општината. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Советниците на општина Центар вчера со гласови на советниците од сите политички партии го продолжија мораториумот за нови градби на територијата на општината. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Наместо да се гради уште една зграда, да се прошири капацитетот на градинката бараат жителите на населбата Хром од градоначачникот на Општина Ѓорче Петров ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Наместо да се гради уште една зграда, да се прошири капацитетот на градинката бараат жителите на населбата Хром од градоначачникот на Општина Ѓорче Петров ...
  сите 17 | | | веќе видена