Денес

  во

  Од семејството на Кокс се заблагодарија на помошта од Рома, но издвоија дека нивниот живот во целост се променил по тој настан, тие додаваат дека нему ќе му ...
  сите 2 | | | веќе видена

  При изборот на новите вработени, Сатја Надела ги бара одликите на еден лидер, а во разговор на факултетот во Чикаго, тој ги издвои трите особини кои што ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  При изборот на новите вработени, Сатја Надела ги бара одликите на еден лидер, а во разговор на факултетот во Чикаго, тој ги издвои трите особини кои што ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со двегодишен план и стратегија за справување со аерозагадувањето и дополнителни 1,5 милион евра за интервентни мерки за две години квалитетот на воздухот во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Со двегодишен план и стратегија за справување со аерозагадувањето, и дополнителни 1,5 милиони евра за интервентни мерки, за две години квалитетот на воздухот ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Со двегодишен план и стратегија за справување со аерозагадувањето, и дополнителни 1, 5 милиони евра за интервентни мерки, за две години квалитетот на воздухот ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Никола Груевски не би одел во Унгарија за да го екстрадираат, тоа е дел од сценариото.Тој не е обичен бегалец од правдата, туку поранешен премиер. Тој точно се ...
  сите 10 | | | веќе видена