Демири

  во

  Второобвинетиот за убиството на Никола Саздовски, Скендер Демири, сведочеше денеска на рочиштето во Основен суд Скопје 1. - Не сум виновен, ниту јас, ниту ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Првообвинетиот за убиството на Никола Саздовски Саздо ја да де својата верзија за инцидентот. Рече дека случајно поминале на автобуската постојка во близина на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Прво имавме вербална расправија а потоа дојде до физичка пресметка, вака сведочеше Бесир Беља, обвинет за убиството на 20 годишниот Никола Саздовски-Саздо. Во ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е виновен и дека не знае зошто ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Судењето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски продолжува на 7 февруари, за кога Судот донесе одлука да се изврши увид со реконструкција на настанот на ...
  сите 61 | | | веќе видена

  И второобвинетиот за убиството на Никола Саздовски, Скендер Демири, сведочеше денеска на рочиштето во Основен суд Скопје 1, кад претходно и првообвинетиот ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Скопје, 21 јануари 2019 (МИА) – Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е виновен и дека не знае зошто ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е виновен и дека не знае зошто ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Второобвинетиот Скендер Демири, во исказ пред судот на рочиштето за убиството на 20-годишниот Никола Саздовски, рече дека не е виновен и дека не знае зошто ...
  сите 61 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за судењето за убиството на Никола Саздовски вкрстено го испрашуваа првообвинетиот Бесир Беља. По испрашувањето од двајцата адвокати на ...
  сите 61 | | | веќе видена