Демир

  во

  Општина Неготино и Кавадарци ги информираа граѓаните дека поради трагичен настан кој ја потресе цела држава се откажуваат сите планирани настани и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Општина Неготино ги информира граѓаните дека поради денешниот трагичен настан кој ја потресе цела држава се откажуваат сите планирани настани и активности по ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Четиринаесетти и петнаесетти февруари се прогласени за ден на жалост – одлучи вечерва Владата на вонредна седница, по тешката сообраќајна несреќа која се случи ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Родител на пациент во психијатриската болница „Демир Хисар“ на почетокот на јануари годинава се пожалил кај Народниот правобранител дека неговото дете и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со оглед на алармантните извештаи за бројот на заболени и починати луѓе во државата како последица на аерозагадувањето, немаме време за чекање, вели Мите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пејачот Виктор Апостоловски денеска полни 28 години. Роденденот ќе го прослави со голема забава на која ќе го промовира својот втор албум, „Во срцето“. „Ќе си ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Триесет територијални единици во Македонија поседуваат 220 возила за противпожарни возила чија просечна возраст е 27 години, покажува анализата на Центарот за ...
  сите 49 | | | веќе видена