Демир

  во

  Снегот речиси и да ги изненади градските власти, особено општинските кои малку потешко се справуваат со снегот. Утрово жители од повеќе населби во Карпош се ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Снегот речиси и да ги изненади градските власти, особено општинските кои малку потешко се справуваат со снегот. Утрово жители од повеќе населби во Карпош се ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Македонија ЃП со четворица нови фудбалери денеска ги стартуваше подготовките за пролетниот дел од шампионатот. Бразилците Изалдо Жуниор, Андре Пеналва и Пауло ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Контролите за вакцините МРП со погрешни декларации ќе завршат до крајот на денот, а за тоа кој го направил пропустот ќе каже истрагата. Важно е што по овој ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Контролите на вакцините МРП (морбили, рубеола, партотит) дистрибуирани во вакциналните пунктови и кај увозникот продолжува денес и утре, откако при вонредниот ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Одземање на дозволата за работа на „Македонија лек”, раскинување на сите договори со компанијата или парична казна од 25 до 50.000 евра. Според министерот за ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Одземање на дозволата за работа на "Македонијалек", раскинување на сите договори со компанијата или парична казна од 25 - 50.000 евра. Според министерот за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Одземање на дозволата за работа на “Македонијалек”, раскинување на сите договори со компанијата или парична казна од 25-50.000 евра. Според министерот за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Одземање на дозволата за работа на “Македонијалек”, раскинување на сите договори со компанијата или парична казна од 25-50.000 евра. Според министерот за ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Еден процент од вакцините, дистрибуирани до здравствениот дом „Железничар“ во Скопје, како и до болниците во Демир Хисар, Велес и Свети Николе се со стари ...
  сите 77 | | | веќе видена