Деми Мур

  во

  "Досега бев трезен, но сега сепак размислувам зошто да не се напијам една чаша вино од-време на-време? Не значи дека веднаш ќе станам зависник, сега ќе се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Актерот Брус Вилис открил дека преголемиот згуснат распоред на снимањата на филмовите во минатото, но и опседнатоста со другите жени, била причината поради ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во далечната 1987 година, на премиерата на филмот „Заседа“, сега 63-годишниот Брус Вилис падна на шармот на седум години помладата колешка Деми Мур, која на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во далечната 1987 година, на премиерата на филмот „Заседа“, сега 63-годишниот Брус Вилис падна на шармот на седум години помладата колешка Деми Мур, која на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во далечната 1987 година, на премиерата на филмот „Заседа“, сега 63-годишниот Брус Вилис падна на шармот на седум години помладата колешка Деми Мур, која на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во далечната 1987 година, на премиерата на филмот „Заседа“, сега 63-годишниот Брус Вилис падна на шармот на седум години помладата колешка Деми Мур, која на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во далечната 1987 година, на премиерата на филмот „Заседа“, сега 63-годишниот Брус Вилис падна на шармот на седум години помладата колешка Деми Мур, која на ...
  сите 8 | | | веќе видена

   Да седевте до нив во училиште сигурно немаше да ви падне на ум дека еден ден ќе станат светски познати. Денес тие имаат светска слави и милиони мажи и жени ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот актер Брус Вилис (63) е познат по тоа што ја „сака чашката”, а така беше и при неодамнешната посета на Обединетото Кралство. Имено, фотографите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  "Досега бев трезен, но сега сепак размислувам зошто да не се напијам една чаша вино од-време на-време? Не значи дека веднаш ќе станам зависник, сега ќе се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Тој е фотографиран како излегува од приватна забава во Лондон , а на фотографиите се гледа дека е толку пијан што не може ниту да стои на нозе. Очигледно Брус ...
  сите 18 | | | веќе видена

  "Досега бев трезен, но сега сепак размислувам зошто да не се напијам една чаша вино од-време на-време? Не значи дека веднаш ќе станам зависник, сега ќе се ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Омилениот актер меѓу женскиот пол освен со актерство се занимава и со инвестирање во младите луѓе и нивните идеи, а малкумина знаат дека е и голем борец за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Омилениот актер меѓу женскиот пол освен со актерство се занимава и со инвестирање во младите луѓе и нивните идеи, а малкумина знаат дека е и голем борец за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Детската смеа кај двете предизвикала радост и веселба како и доказ дека одлично си поминале… За врската на американската глумица Деми Мур и српската модна ...
  сите 2 | | | веќе видена