Деловник

  во

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Владејачкиот Демократски сојуз на Косово (ЛДК на денешната седница на Собранието побара промена на собранискиот деловник, со цел да им се овозможи на пратеници ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицески во гостувањето на ТВ 24 истакна дека конечно се исполнети условите на ВМРО-ДПМНЕ за избори. ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицески во гостувањето на ТВ 24 истакна дека конечно се исполнети условите на ВМРО-ДПМНЕ за избори. ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Претседателката на ДКСК Билјана Ивановска на прес-конференција по днешната седница, најави дека приоритет во работењето за следниот период ќе биде обезбедување ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) изминатата година и покрај низа предизвици и проблеми со кои се соочи во остварување на надлежноста, а ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) изминатата година и покрај низа предизвици и проблеми со кои се соочи во остварување на надлежноста, а ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на денешната седница го усвои Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19 ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19 што важат за сите ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница усвои Протокол за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19, што ќе важат за сите работни ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната седница го усвои Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Спасовски на почетокот рече дека во периодот јануари-јуни 2017 година бил пратеник во Собранието и технички секретар на СДСМ. – Предложив на тогашниот ...
  | | веќе видена | слични

  Овој пат, во процесот за организирање на упадот.  Тој зборуваше дека неколку пати на конститутивната седница, која траела од 30-ти декември до април барал ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Трајко Вељаноски не прифати промена на дневниот ред и да се премине на точката за избор на претседател, изјави премиерот Оливер Спасовски, кој сведочеше на ...
  сите 52 | | | веќе видена