Делегацијата

  во

  За време на посетата на рускиот претседател Владимир Путин на Сингапур, дојде до недоразбирање со шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров поради протоколот. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Џозеф Мускат е премиерот на Малта кој доаѓа во официјална посета на Македонија. Владата на Малта како земја членка на Европската унија изрази целосна подршка ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Заменик-претседателката во Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, на прес-конференцијата за седницата на Комитетот за НАТО, на барање на ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Заменик претседателката во Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска на прес-конференцијата за седницата на Комитетот за НАТО, на барање на ...
  сите 87 | | | веќе видена

  „Ниту можеме да потврдиме, ниту да негираме. Ние не сме во можност да коментираме за индивидуални барања за азил кои се уште се процесуираат“, гласи одговорот ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Во оваа држава точно се знае кога Министерството за внатрешни работи може да се активира. Во тој момент кога ќе добие налог од надлежен Суд. Се останато би ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Заменик-претседателката во Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, на прес-конференцијата за седницата на Комитетот за НАТО, на барање на ...
  сите 87 | | | веќе видена

  За иднината на Европа преку дијалог со граѓаните на онлајн платформа и прашалник спроведен од мај до ноември годинава, дебатираа алтернативниот шеф на грчката ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Заменик претседателката во Владата на Република Македонија и министерка за одбрана Радмила Шекеринска најави дека ќе одговараат сите што ја доведоа државата во ...
  сите 87 | | | веќе видена

  За иднината на Европа преку дијалог со граѓаните на онлајн платформа и прашалник спроведен од мај до ноември годинава, дебатираа алтернативниот шеф на грчката ...
  сите 30 | | | веќе видена

  За иднината на Европа преку дијалог со граѓаните на онлајн платформа и прашалник спроведен од мај до ноември годинава, дебатираа алтернативниот шеф на грчката ...
  сите 30 | | | веќе видена